HABER

Zonguldak’ta sağanak ve fırtına! Ağaçlar devrildi, yollarda su birikintileri oluştu

Zonguldak’ta etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, araçların üzerine beton parçaları ve kiremitler düştü. Ereğli ilçesindeki limanda ise 5 metreyi bulan dalgalar oluştu.

Zonguldak'ta uyarıları yapılan fırtına ve sağanak etkisini gösterdi. Ağaçlar devrildi, araçların üzerine beton parçaları ve kiremitler düştü. Ereğli ilçesindeki limanda ise 5 metreyi bulan dalgalar oluştu. Ereğli ilçesinde ise fırtına nedeniyle sürüklenen yük gemisi, karaya oturdu. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, geminin kaptanı ile iletişim kurdu. Yük gemisi, büyük dalgalar sebebiyle ortadan iki parçalandı. Gemi 2 parça halinde kıyıya vurdu. Gemide bulunan 13 mürettebat kurtarıldı. Öte yandan Zonguldak Valiliği, fırtına ve sağanak yağıştan dolayı yarın okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini bildirdi. 

YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ

Zonguldak'ta şehir merkezlerinde fırtına ve kuvvetli yağış etkili olurken, yüksek kesimlerde ise kar yağdı. İstanbul yolunda bir anda bastıran kar yağışının ardından sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Kara saplanan araçlar yolda kalırken uzun araç kuyrukları oluştu. Ereğli ilçesinde de kuvvetli rüzgarda çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler