MAGAZİN

Zirvenin adı İnci Taneleri... Azem ve Cihan'ı yıllar sonra sarılması yürekleri dağladı

Kanal D’nin, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizisi İnci Taneleri bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.

İnci Taneleri yayınlanan son bölümü ile yine gündem oldu. Azem’in rüyasında kızı Nehir’i görmesi ile başlayan bölümde Nehir babasına kardeşi Özgür'ü (Cihan) sordu. Azem, oğlunun onunla konuşmak istemediğini söyleyince Nehir, babasına şansını tekrar denemesini, kardeşinin söylediklerine aldırmamasını istedi.

Azem gördüğü rüyadan sonra oğlu Cihan’ın tüm reddedişlerine rağmen bir kez daha oğlunu ziyaret etti. Başlarda babası ile konuşmak istemeyen Cihan, gerçekleri duymak pahasına babasının bu ısrarına boyun eğdi. Azem Cihan’a birlikte annesinin mezarına ziyarete gitmek istediğini, sonrasında da ablası Nehir'i bulmak için çabalayacaklarını söyledi

Cihan, babasına annesini kimin öldürdüğünü sorunca Azem 'Ablanı bulacağız, sen, ben, o üçümüz oturacağız. O gün ben size her şeyi anlatacağım ama o günden önce sorma bana, anlatamam." cevabını verdi. Gözyaşları içinde babasını dinleyen Cihan babasının "Çok uzun zaman sonra sana sarılmama izin verir misin?" sorusu karşısında ona izin verdi. Baba oğul yıllar sonra sarılarak hasret giderdi. Sosyal medyada da çok konuşulan bu sahneler izleyicinin yüreğine dokundu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler