MAGAZİN

Yargı ilk bölümüyle pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yargı’ yayın hayatına başladı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı yapım, ilk bölümüyle pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Yapımıını Ay Yapım’ın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi “Yargı”nın ilk bölümü geçtiğimiz pazar akşamı ekrana geldi. Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Savcı Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ile Avukat Ceylin’in (Pınar Deniz) hikâyesini konu alan dizi, ilk bölümüyle beğeni topladı ve reytinglerin tüm kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

“Yargı”, gizemli hikâyesi, kurgusu ve ters köşeleriyle sosyal medyada gündem oldu. Dizi, #Yargı etiketiyle gece boyunca Türkiye ve dünya trend listesinde zirveye oturdu. ‘Ceylin’, ‘Ilgaz’ etiketleri de uzun süre TT listesinde yer aldı. “Yargı”nın ilk bölümü 35 bin tweet’le Twitter’da 25 milyon kullanıcıya ulaştı.

NEFES KESEN FİNAL SAHNESİ

Dizinin ilk bölümünde Savcı Ilgaz, cinayetle suçlanan kardeşi Çınar’ın masumiyetini kanıtlaması ve onu savunması için Avukat Ceylin’i ikna etti. Bölümün finalinde ölen kızın Avukat Ceylin’in kardeşi olduğu ortaya çıktı. Ceylin’in bir sonraki hamlesinin ne olacağı büyük merak uyandırdı. Dizinin ikinci bölümünün tanıtımı da ilgi gördü.

Dizinin yayınlanan 2.bölüm tanıtımı da oldukça ilgi gördü…

Tanıtımda Ceylin sinir krizi geçirirken, Ilgaz büyük şok yaşıyor. Zafer (Ali Seçkiner Alıcı), kızının cinayetinin şüphelisi Çınar’ın cezasını çekmesi için Pars’tan (Mehmet Yılmaz Ak) söz alıyor. Metin’in (Hüseyin Avni Danyal) gözyaşları içinde kimden özür dilediği ise kafaları karıştırıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Arslan, Onur Durmaz, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

Yargı yeni bölümleriyle her Pazar akşamı Kanal D’de…

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler