HABER

Ümraniye'de çevirmeden kaçtılar, başka polis otosuna çarpıp kaza yaptılar

Ümraniye'de sokağa çıkma kısıtlamasında polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan şüpheliler ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamacada şüphelilerin kullandığı otomobil, polis aracına çarparak 2 polis memurunun yaralanmasına neden oldu. Yaya olarak kaçmaya devam eden bir şüpheli yakalanırken, polis kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay dün akşam saat 21.45 sıralarında Namık Kemal Mahallesi'nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması başladıktan sonra denetim yapan polis ekipleri plakası olmayan bir otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobille kaçmaya başladı. İçinde 2 kişinin bulunduğu otomobil  ile polis arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı.Yaşanan kovalamacada kaçan araç, başka bir polis aracına çarparak kaza yaptı.

2 POLİS MEMURU YARALANDI

Çarpmanın şiddetiyle polis aracında bulunan  2 polis memuru yaralandı. Şüpheliler ise kaza sonrası aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Destek için gelen takviye ekipler yaralı polislerin yanına geldi. Sağlık ekipleri yaralı polisleri ambulansla hastaneye götürdü.Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler