HABER

Üç yaşındaki Lina'nın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede tüyler ürperten sözler

Gaziantep'te darbedilerek öldürüldükten sonra cansız bedeni yaklaşık 8 ay derin dondurucuda saklanan Lina Nazlı Erbay'ın davasına devam edildi. Katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, 'Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi.' ifadesi kan dondurdu.

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü iddia edilen ve cesedi bir mağazadaki derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay olayına ilişkin 3. duruşma görüldü. Olaya ilişkin 2 tutuklu sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşma Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Tutuklu sanıklar Mehmet Aksu ve Muhabbet Toz duruşmaya SEGBİS üzerinden katıldı. Duruşma salonunda baba Abdurrahman Erbay ve avukatı Yasin Korkmaz, Gaziantep Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatları, anne Melissa İlhan’ın avukatı Mustafa Murat Gül, sanık Mehmet Aksu’nun avukatı Ali Salman ve diğer sanık Muhabbet Toz’un avukatı Yakup Koca yer aldı.

"MAKTULÜN MEZARININ OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİN CESEDİNİ BUZDOLABINA KOYDUK"

Sanık Mehmet Aksu, “Teslim olmadan 2 gün önce Avukat Onur İ. ile görüştüm. Zaten teslim olma niyetim vardı. Onur bey de bu duruma şahittir. Kendisi bana konum da atmıştır. Bu hususların dikkate alınmasını isterim. Pişmanlığımı da dile getirdim. Maktulün mezarının olmasını da istemiştim. Zaten bu nedenle cesedi buzdolabına koyduk. Farklı bir amacım olsaydı cesedi ortadan kaybederdim" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler