HABER

Trafikte hız uyarısında bulunan Mert Kaplan bıçaklanarak öldürüldü

BAYRAMPAŞA?da, otomobilini hızlı kullandığı için uyardığı Aytekin Özdemir tarafından kalbinden bıçaklanan 2 çocuk babası Mert Kaplan (33), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan katil zanlısı her yerde aranırken, Mert Kaplan'ın eşi Yıldız Kaplan, O katilin bulunmasını istiyorum. O dışarıda dolanırken, biz burada her gün acı çekiyoruz dedi.


Olay, 6 Mayıs Perşembe akşamı saat 23.00 sıralarında Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mert Kaplan'a ait iş yerinde motokurye olarak çalışan Arif Kalimov'un kullandığı motosikletin tekerleği patladı. Durumu patronuna haber veren Kalimov, Kaplan'ı yardıma çağırdı. Motosikletin bozulduğu yere gelen Kaplan, motosikleti tamir ettiği sırada, Aytekin Özdemir'in kullandığı 06 AYT 061 plakalı otomobil yanından hızlı bir şekilde geçti. Kaplan, otomobili hızlı kullanan Özdemir'e tepki gösterdi. Kendisine gösterilen tepkileri duyan Özdemir, durarak Kaplan'ı beklemeye başladı. Otomobilin yanına giden Kaplan, Özdemir'e Kardeşim biraz yavaş kullan aracı, neredeyse bizi öldürüyordun. Böyle hızlı araba mı kullanılır dedi.


2 ÇOCUK BABASI ADAMI KALBİNDEN BIÇAKLAYIP, ÖLDÜRDÜ
Kendisine gösterilen tepkilere sinirlenen Özdemir, yanındaki bıçakla araçtan inip Kaplan'a saldırdı. Saldırıya uğrayan adam, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kaplan'ı önce elinden sonra da kalbinden bıçaklayan saldırgan, daha sonra aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Kanlar içinde kalan Kaplan, o esnada şans eseri olay yerinde bulunan bir ambulansa gitti. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Kaplan'ı, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise yaptıkları incelemelerin ardından Özdemir'i yakalamak için çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası Mert Kaplan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı Özdemir'i yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler