HABER

Terör kampları böyle vuruldu

Şırnak ile Hakkari arasında konuşlu bulunan askeri birlikler İnsansızHava Araçları (İHA) tarafından kaydedilen görüntülerin üzerinehareketliliğin yoğun olduğu noktaları roketlerle vurdu. PKK kamplarındatespit edilen hareketlilik üzerine İHA görüntüleri ile menzilleriayarlanan roketler peş peşe Irak'ın Kuzey'inde bulunan PKK kamplarındanZap, Metina, Avaşin, Basyan ve Hakurk'a atıldı. Askeri birlikten peş peşe atılan roketler saniye saniye kaydedildi. PKKkamplarına yağdırılan roketlerin 36 ile 40 kilometre menzile sahipolduğu ve vurdukları hedefi parçaladıkları belirtildi. Yerli yapımroketsan tarafından üretilen roketatar araçlarının İHA'lar tarafındangönderilen koordinatlara kilitlenerek atış yapma özelliğine sahip olduğubelirtildi. Roketli saldırıda terör örgütü kampında bir çok noktanınvurulduğu belirtildi.
Şırnak ile Hakkari arasında konuşlu bulunan askeri birlikler İnsansızHava Araçları (İHA) tarafından kaydedilen görüntülerin üzerinehareketliliğin yoğun olduğu noktaları roketlerle vurdu. PKK kamplarındatespit edilen hareketlilik üzerine İHA görüntüleri ile menzilleriayarlanan roketler peş peşe Irak'ın Kuzey'inde bulunan PKK kamplarındanZap, Metina, Avaşin, Basyan ve Hakurk'a atıldı.

Askeri birlikten peş peşe atılan roketler saniye saniye kaydedildi. PKKkamplarına yağdırılan roketlerin 36 ile 40 kilometre menzile sahipolduğu ve vurdukları hedefi parçaladıkları belirtildi. Yerli yapımroketsan tarafından üretilen roketatar araçlarının İHA'lar tarafındangönderilen koordinatlara kilitlenerek atış yapma özelliğine sahip olduğubelirtildi. Roketli saldırıda terör örgütü kampında bir çok noktanınvurulduğu belirtildi.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler