HABER

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan HDP'li vekil Güzel hakkında açıklama

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, teröristle fotoğrafı çıkan HDP milletvekili Semra Güzel ile ilgili olarak, 'TBMM ve milletimizi rahatsız eden olaylar söz konusu. Terörün bir yöntem olmadığını siyasetin mesafe koyması gerektiğini söylüyorum. Öyle bir yol tercih edenler için gerekli hükümler var. ' dedi.

Adıyaman'da 2017 yılında Terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmıştı.

T BMM Başkanı Mustafa Şentop, Abu Dabi’de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şentop, teröristle fotoğrafı ortaya çıkan HDP milletvekili Semra Güzel ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

TBMM’de bin 500 civarı dosya iç tüzük çerçevesinde hareket etme yetkisi Karma Komisyon’da. İç tüzüğe göre komisyon kurulması şart.

TBMM ve milletimizi rahatsız eden olaylar söz konusu. Terörün bir yöntem olmadığını siyasetin mesafe koyması gerektiğini söylüyorum. Öyle bir yol tercih edenler için gerekli hükümler var. Bu konuda gerekli değerlendirmeleri yapmak gerekir.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler