HABER

Şirinevler'deki binada patlama anı kamerada

İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada olay yerine çok sayıda sevk edildi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Patlamaya ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

İstanbul Bahçelievler'e bağlı Şirinevler semtinde bir apartman dairesinde patlama meydan geldi. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti.

İSTANBUL VALİSİ GÜL'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada, "Binanın 5. katında ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı bir patlama. Evde yaşayanlardan biri vefat etti. 1'i ağır 5 yaralımız var. Yangını itfaiyemiz söndürdü. Bina sakinleri uygun yerlere tahliye edildi. vefat eden hemşerimize rahmet diliyoruz. İlk belirlemelere göre yaralılar aynı evden. Mutfak kısmında meydana gelmiş patlama. Doğal gazdan kaynaklı olduğu düşünülüyor." dedi.

Vali Gül'ün açıklamalarının ardından patlamada can kabı 2'ye yükseldi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "1 vatandaşımızın rahmetli olduğu, 2 yaralı bilgisi geldi. Ben de duydum, büyük bir ses geldi. 1 kilometre öteye kadar ses geldi. Sesi ben de duydum, odamdaydım. Üzücü bir olay, büyük geçmiş olsun diyorum." dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin soruşturma başlattı. Olay yeri incelemesi ve delil tespit çalışmaları için nöbetçi savcı olay yerine geçti. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler