HABER

Sinop'ta fırtına ve yangın! Acı haber geldi

Sinop’un Erfelek ilçesindeki Meydan köyünde aşırı fırtına tahıl ambarını devirdi. Ambarın altında bulunan Nefize Keserci yaşamını yitirdi. Fırtına sebebiyle elektrik tellerinin birbirine çarpması sonucu çıkan yangında ise 2 ev ve 6 samanlık kullanılamaz hale geldi.

Sinop'ta fırtına sebebiyle elektrik tellerinin birbirine çarpması sonucu çıkan yangında 2 ev ve 6 samanlık kullanılamaz hale geldi.

Sinop Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "26 Kasım saat 02.30 sıralarında, Türkeli Satı köyünde fırtına sebebiyle elektrik tellerinin birbirine çarpması sonucunda yangın meydana gelmiştir. Türkeli ve çevre ilçelerden 5 itfaiye, 4 arazöz ve 57 personel ile yangın söndürülmüş olup, çevreye yayılması engellenmiştir. Türkeli Satı köyünde meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmamış olup, yaralanan vatandaşımız bulunmamaktadır. Yangın sonucu 2 ev ve 6 samanlık kullanılamaz hale gelmiştir. Ekiplerimizce soğutma çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Türkeli Satı köyüne giderek, söndürme ve soğutma çalışmalarını yerinde koordine etti. Yangın mahallinde incelemelerde bulunan Vali Özarslan, vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. (İHA)

ACI HABER

SİNOP'ta fırtına nedeniyle çöken tahıl ambarının altında kalan Nefize Keserci (77), hayatını kaybetti.

Olay, Erfelek ilçesi Meydan köyünde meydana geldi. Nefize Keserci, evinin bahçesinde zaman geçirip, dinlenmek için tahıl ambarının altında oturdu. Bu sırada etkili olan fırtına nedeniyle ambar çöktü. Çöken ambarın altında kalan Keserci, yaşamını yitirdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler