HABER

Seçimin ikinci turunda Esenboğa Havalimanı ve sınır kapısında oy verme işlemleri başladı

28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi çerçevesinde yurt dışındaki seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy kullanabilmeleri için Esenboğa Havalimanı ve birçok bölgede oy verme işlemi bu sabah saat 08.00 itibariyle başladı.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından, 28 Mayıs'ta yapılacak seçim için sınır kapılarında, havalimanlarında oy verme işlemleri bugün saat 08.00'de yeniden başladı.

Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Yunanistan'a açılan İpsala ile Pazarkule sınır kapılarına, Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'na, Kapıkule Gar Kapısı'na, Hamzabeyli ile Dereköy sınır kapılarına giriş ve çıkış olmak üzere sandıkları kuruldu. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olanlar, gümrük ve sınır kapılarında oy vermeye başladı.

Edirne İl Seçim Kurulu da seçmenlerin, sandıkların bulunduğu peronlara rahatça ulaşıp, oylarını kullanmaları için tabela ve afişler hazırladı. Bu sayede ülkeye giriş yapanların sandıklara kolay ulaşmaları sağlandı. Peronlarda giriş işlemlerini tamamlayan vatandaşlar, oylarını kullanıp ülkeye giriş yaptı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler