HABER

Sağlık çalışanları Şehriye ninenin Kovid-19 aşısı için yollara düştü

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sağlık çalışanları, ilçe merkezine 60 kilometre uzaktaki köye giderek 90 yaşındaki Şehriye Kaya'nın koronavirüs (Kovid-19) aşısının 2. dozunu da evinde yaptı. Kaya, ekip üyelerini evinin bahçesine kadar dualarla uğurladı.

Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Kuzkalınkese köyündeki evinde yalnız yaşayan Şehriye Kaya'yı telefonla arayarak Kovid-19 aşısı için geleceklerini haber verdi.

Ekipler yaptıkları hazırlığın ardından çıktıkları bir saatlik yolculuk sonucu ilçe merkezine 60 kilometre uzaklıktaki köye ulaştı.

Sağlık çalışanlarını kapıda karşılayan Şehriye Kaya, aşısını yapan sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Kaya, ekip üyelerini evinin bahçesine kadar dualarla uğurladı.

Şehriye Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalbinden rahatsız olduğunu ancak yürümeye ve kendi ihtiyaçlarını gidermeye engel bir rahatsızlığının bulunmadığını söyledi.

Sağlıkçılara teşekkür eden Kaya, "Daha önce geldiler, aşımı yaptılar şimdi bir daha aşımı yaptılar. Allah razı olsun devletimizden, teşekkür ederim. Ben 90 yaşımdayım, 'ölsün' demediler. 3-4 arabayla Taşköprü'den ayağıma kadar geldiler. Sağlıkçılarıma, devletime, milletime teşekkür ederim. Devletim beni aradı. Çok memnunum, Allah razı olsun." dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler