HABER

Kurum tek tek sıraladı: Emekliye 2 bin 500 TL, ilk ofis, 100 bin TL hibe

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı.

"ADALETLİ SU TARİFESİ UYGULAYACAĞIZ"

İptal edilen Dolmabahçe Levazım Tünel'inin yapımına da devam edeceğiz. Her mahallede kreş olacak. 7 gün 24 saat hizmet verenleri de olacak. 0-6 yaş çocuğu olan aileler ücretsiz karttan faydalanabilecek. Adaletli su tarifesi uygulayacağız. Hane halkı esaslı. 100 bin girişimci kadına 100 bin lira hibe vereceğiz. Öğrencilere beslenme desteği vereceğiz. Çay bardağının yarısı kadar süt dağıtmayacağız. İhtiyacı olan tüm okullara desteği vereceğiz. Toplu ulaşımda öğrencilerimize yüzde 40 indirim için 1 Nisan sabahı çalışmaya başlayacağız. İgdaş'tan öğrenci evlerine aylık 25 m3 doğalgaz desteği vereceğiz. Ben evlenirken çok zorlanmıştım. Bulaşık makinesini taksitle almıştık. Evlenecek gençlerimize 50 bin lira beyaz eşya desteği vereceğiz.

İlk işini kuran gençlere 100 bin lira hibe vereceğiz. Şu an paylaşımlı ofisler var. 39 ilçede 100 bin kişiye paylaşımlı ofisleri uygun fiyatla vereceğiz. İki yakada 3 büyük yaşlı ve engelli bakım merkezi açacağız. Vatandaşlarımızın hane halkı gelirini esas alarak bu hizmetleri vereceğiz. Emeklilerimize her ay 2 bin 500 lira yardım yapacağız. Tüm öğretmenlere indirimli ulaşım sağlayacağız. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler