HABER

Karşı şeride geçen tır sürücüsü faciayı önledi

DÃœZCE'de, TEM Otoyolu'nda hafif ticari araçla çarpışan TIR karşı ÅŸeride geçti. Yaklaşık 100 metre ters ÅŸeritte ilerleyen TIR sürücüsü korna çalarak sürücülerin dikkatini çekip aracı durdurdu.Â

Kaza saat 14.00 sıralarında TEM Otoyolu Turaplar mevkiinde meydana geldi. Ä°stanbul istikametine gitmekte olan Fehmi Bülbül idaresindeki 34 FU 7855 plakalı hafif ticari araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette ilerleyen Ä°brahim Sarı idaresindeki 61 AAY 083 plakalı TIR ile çarpıştı. TIR çarpışmanın etkisiyle karşı ÅŸeride geçti. Yaklaşık 100 metre bu ÅŸekilde ilerleyerek soÄŸukkanlılığını koruyan TIR sürücüsü korna çalarak üzerine doÄŸru gelen araçların sürücüsünün dikkatini çekip, aracı durdurdu. 
TIR sürücüsü Ä°brahim Sarı, "Hafif ticari araç ÅŸoförü hızlıydı, arabayı kaydırdı bana vurdu. Ben de bariyerlere vurdum karşı ÅŸeride geçtim. Direksiyonu hiç bırakmadım. Önemli olan soÄŸukkanlı olmamdı. Ä°lk kez böyle bir kaza başıma geldi. Allah yardım etti. Trafik çok kabalıktı. Allah korudu" dedi.
Hafif ticari araç sürücüsü Fehmi Bülbül ise, "TIR saÄŸ ÅŸeritteydi ben de orta ÅŸeritteydim. Beni bir araba sıkıştırdı. Bende manevra yaparken TIR'a soldan vurdum" diye konuÅŸtu. 
Sürücü Fehmi Bülbül'ün eÅŸi Fatma Bülbül ise kaza sonrası ÅŸoka girerek araçtan çıkamadı. Polis ekipleri ÅŸoka giren kadını araçtan çıkarak kolonya ikram edip sakinleÅŸtirdi. Polis ekipleri bölgede trafiÄŸi yönlendirdi. Kazayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler