HABER

Kapısı balyozla kırılıp girilen dairedeki çocuk bitkin halde bulundu

Antalya’da evde kimse yokken kapıyı arkadan kilitledikten sonra odasında fenalaşan 10 yaşındaki çocuğu kurtarmak için ailesi ve vatandaşlar seferber oldu. Özel bir okulda öğretmenlik yapan İran uyruklu Mina Karimi, gözyaşları içinde çalışmaları izlerken, kapısı balyozla kırılıp girilen dairedeki çocuk bitkin halde bulundu.

Olay, saat 13.30 sırasında Kızılsaray Mahallesi Güllük Caddesi üzerindeki bir apartmanın 4. kat dairesinde meydana geldi. Antalya’da yaşayan ve özel bir okulda öğretmenlik yapan İran uyruklu Mina Karimi, 10 yaşındaki oğlu M.K’yi kısa süreliğine evde bırakıp okula derse gitti. Bu sırada kapıyı arkadan kilitleyen M.K., odasına geçti.

Eve döndüğünde anahtarıyla kapıyı açamayan anne Karimi, zile basmasına rağmen oğlundan bir cevap alamadı. Paniğe kapılan anne durumu bilgisayar yazılımcısı olan eşi Hamed Karimi’ye bildirdi.

Annenin ağlama sesini duyarak gelen apartman sakinleri kapıyı açmak için seferber olurken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de bildirildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Karimi çifti panik yaşarken, vatandaşlar balyoz ve tornavida ile kapıyı açmaya çalıştı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler