HABER

Kabine yeni önlemler için toplandı

Koronavirüs salgınıyla ilgili yeni kararların alınması beklenen kritik Kabine Toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşen toplantıda, Ramazan Bayramı sonuna kadar tedbirlerin sıkılaştırılması gündemde olacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşmasında dikkat çektiği şekilde tüm Türkiye’nin “dinlendirilmesi” formülü de ele alınacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da sunum yapacağı toplantıda, seyahat kısıtlaması, paket servis ve kademeli mesai ile ilgili de kararların alınması bekleniyor. Toplantının ardından alınacak kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

Dün yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında, Bilim Kurulu'nun aldığı tavsiye kararları Kabine üyelerine sunulacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarına ilişkin bir de sunum yapacak.

15.30 sularında başlayan toplantıda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşmasında dikkat çektiği şekilde tüm Türkiye’nin “dinlendirilmesi” formülü de ele alınacak. Toplantının ardından, alınacak kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler