MAGAZİN

Genç şarkıcı Grace Kinstler: Görüntüme takılmayın, sesimi dinleyin

"İnsanlar hep eski alışkanlıklara bağlı kalmak istiyor. Eğer büyük beden biriyseniz şunu ya da bunu yapamayacağınızı söylerler. Ya da şunu ya da buru giymemeniz gerektiğini savunurlar. Ben buna katılmıyorum." Bu sözler katıldığı müzik yarışmasında sesiyle dikkatleri üzerine çeken ancak görüntüsü nedeniyle daha fazla konuşulan genç şarkıcı Grace Kinstler'a ait.

Kinstler, katıldığı American Idol adlı ses yarışmasını üçüncü tamamlayarak hem kendisi şaşırdı hem de hayranlarını üzdü. Fakat o yarışma sayesinde son yıllarda gösteri dünyasında çok konuşulan bir konununu bir kez daha masaya yatırılmasını sağladı. Belki katıldığı yarışmayı birinci olarak tamamlayamadı ama Kinstler şimdi kendisi gibi büyük beden kadınların idolü haline geldi.

ASHLEY GRAHAM'A BENZETİLİYOR
Grace Kinstler, moda dünyasında bedensel pozitivizmin öncülerinden Ashley Graham ile kıyaslanıyor. Ayrıca arkadaşlarından ve ailesinden de destekleyici mesajlar alıyor. Şimdi de Kinstler'ın amacı, kendisi gibi genel geçer normlara uymayan hemcinslerine destek olmak ve onları cesaretlendirmek. Genç kadın, kendisinin bu konuda verdiği mesajlara saygı duyan çok sayıda insan olduğunu söyleyerek "Daha yaşlı kadınlar bile bana ulaşıp 'Ben 40 yaşındayım ama senin sahip olduğunu özgüvene sahip olmak isterdim' diyorlar. Bu benim için çok büyük anlam taşıyor" diye konuşuyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler