HABER

Dondurucuda cansız bedeni bulunmuştu! Lina Nazlı'nın babasından kahreden sözler

Gaziantep'te darbedilerek öldürüldükten sonra cansız bedeni yaklaşık 8 ay derin dondurucuda saklanan Lina Nazlı Erbay'ın (3) babası Abdurrahman Erbay, şüphelilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Erbay, "Ben onun saçının teline bile dokunamazken, canı acır diye içim parçalanırken bir başkaları gidip benim küçücük kızımın canına kıydılar. Benim canım yandı, başka anne balaların canı yanmasın. Başka evlatlara kıyılmasın. Bunu yapanlara müebbet hapis cezası verilsin, gün yüzü görmesinler" ifadelerini kullandı. "En büyük sınavımı kızımı mezara koyarken verdim" diyen Erbay, "Lina Nazlı gitti, ben artık teselliyi küçük kızım Naime'de arayacağım" dedi.

Gaziantep'te Melisa İlhan, 4 yıllık eşi Abdurrahman Erbay'dan geçen yıl ayrıldı ve 3 ay önce de resmi olarak boşandı. Eşinden ayrıldıktan sonra ortaokul arkadaşı olan Muhabbet Toz ile birlikte yaşamaya başlayan Melisa İlhan, arkadaşı ve onun sevgilisi tarafından çocukları 3 yaşındaki Lina Nazlı ile 1,5 yaşındaki Naime Ceyda'nın alıkonularak fuhşa zorlandığını iddia etti. ​Pazartesi günü bir televizyon programına katılan Melisa İlhan, aylardır görmediği ve kayıp olan kızlarının bulunmasını istedi.

Melisa İlhan'ın yaşadıklarını anlattığı programa telefonla katılan Kiraz Alkurt, küçük kızı Naime'nin kendisine bırakıldığını ve bakıcılık yaptığını söyledi. Bunun üzerine eve giden ekipler, Naime'yi teslim aldı, Kiraz Alkurt ise gözaltına alındı. Alkurt sorgusunda bakıcılık yaptığını ve Lina Nazlı'yı hiç görmediğini söyledi. Kiraz Alkurt, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Naime ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından korumaya alındı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler