HABER

Çitlerle çevirmişlerdi, gazeteciler gelince site yönetimi geri adım attı! Mahalleliyi isyan ettiren işgal

Küçükçekmece'de 2022 yılında açılan parkın bir bölümü, yaklaşık bir hafta önce bitişikteki sitenin yönetimi tarafından çitlerle çevrilerek mahalleliye kapatıldı. Parkı kullanamayan mahalleli tepki gösterdi. Şikayetler ve tartışmalar sürerken gazetecilerin parka gelmesi üzerine site yönetimi geri adım attı, çitler söküldü. Mahalle muhtarı, "Belediyeden yetkililerle konuştuk. Onlar da bilgileri dahilinde yapılmadığını söylediler. Bu çitlerin üzerinde jiletli teller vardı" dedi.

İnönü Mahallesi'ne 2022 yılında site yönetimi ile belediye tarafından içerisinde futbol, basketbol sahalarının da bulunduğu bir çocuk parkı yapıldı. Site sakinlerinin ve mahallelinin ortak kullandığı parkta yaşanan olayların ardından site yönetimi karar alarak parkın bir kısmını tel örgülerle kapattı. Mahalle sakinleri duruma tepki gösterirken belediyeye de şikayetler yağdırdı.

 "PARK KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILDI"

Parkın kamuya açık olması gerektiğini söyleyen İnönü Mahallesi Muhtarı Sedat Keskin, "Bu park, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapıldı. Geçen yıl ramazan ayının son haftasında açıldı. Son bir haftadır, demir çitlerle çevrilmiş bir kısmı, dolayısıyla kapatılmış. Biz de belediyeden yetkililerle konuştuk.

Onların bilgisi dahilinde yapılmadığını söylediler ve gereken yapılacak denildi. Bu çitlerin üzerinde jiletli teller vardı. O jiletli teller dün kaldırıldı. Bugün için de geri kalan kısmın kaldırılacağı ifade edildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler