HABER

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde karşı şeride geçen otomobil, ciple çarpıştı: 2 ölü 1 yaralı

Bursa’da yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, ters şeride girdi. Karşı yönden gelen cipin çarpmasıyla hurdaya dönen otomobilde 2 kişi ölürken, cip sürücüsü ise yaralandı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi, 11 Eylül Bulvarı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde kaynak işçisi olarak çalışan Sedat Sungur idaresindeki 61 ABE 166 plakalı otomobil, yağışlı havanın etkisi ile kontrolünden çıkıp ters şeride girdi.

Bu esnada Yıldırım istikametine giden Necati Turan idaresindeki 16 JMM 55 plakalı cip ters şeritten gelen araca çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde işe gittiği öğrenilen Sedat Sungur ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Hasan Alper'in sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Cip sürücüsü ise ilk müdahalesinin ardından Çekirge devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat devam ederken, iki kişinin Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan olduğu öğrenildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler