HABER

Bakırköy'de satırlı avukat! Dehşeti yaşattı

İstanbul Bakırköy'de Avukat Levent D., bir elinde kılıç diğer elinde satırla önce meslektaşı Ramazan Erdoğan'ı sonra da sokaktakileri tehdit etti. Levent D.'nin eski bir çalışanının kendisinden alacaklarını istemesi üzerine sinir krizi geçirdiği iddia edildi. Meslektaşının satırla tehdit ettiği avukat Ramazan Erdoğan ise yaşadığı korku dolu dakikaları anlatırken ayrıca, "Biz avukatlık mesleğinin haysiyeti, onur, şerefi adına da utanç duyuyoruz bu şahsın davranışlarından. 2-3 ay önce de bir kız öğrenci yurdunda kızları taciz ettiği iddiası bize ulaştı." ifadelerini kullandı.

Kocatepe Mahallesi'nde önceki gün saat 15.00 sıralarında Avukat Levent D., hukuk bürosunun olduğu apartmanda sinir krizi geçirdi. Bir elinde kılıç diğer elindeki satırla bağırıp, küfür eden avukat Levent D., sesleri duyup ne olduğunu öğrenmek için koridora çıkan meslektaşı Ramazan Erdoğan'a yöneldi. Levent D. elindeki satırı, Avukat Ramazan Erdoğan'a doğrulttu. Erdoğan hızla geri çekilerek, oradan uzaklaştı.

Levent D. bu kez ellerindeki satır ve kılıçla sokağa inerek çevredekileri tehdit etmeye başladı. Oradan geçen araçlara da kılıçla saldırmaya çalıştı. Levent D.'nin eski bir çalışanının kendisinden alacaklarını istemesi üzerine sinir krizi geçirdiği iddia edildi.

İhbar üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Levent D., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Avukat Levent D.'nin kılıç ve satırla önce meslektaşını daha sonra çevresindekileri tehdit ettiği görüntüler çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına girdi. Görüntülerde Levent D.'nin elinde satır ve kılıçla merdivenlerden aşağı indiği, karşısına çıkan Ramazan Erdoğan'a satırla hamle yaptığı görüldü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler