EKONOMİ

Bakan Nebati'den önemli enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Bugünün Türkiye’si, yarına inançla ilerleyen, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye, yarına yön vermeye kararlı insanların ülkesidir" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuştu.

Bakan Nebati "Turizm sektörümüzün tanıtım ve çeşitlendirme faaliyetlerini daha da artıracağız, sezon süresinin uzamasına ve 12 ay boyunca turizm faaliyetlerinin sürmesine katkı sağlayacak çalışmaları destekleyeme devam edeceğiz. Böylece, 2028 yılında 90 milyon turist ile 100 milyar Dolar gelir elde etmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Enflasyon için Bakan Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler