EKONOMİ

Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Ankara-İstanbul ulaşımında sıkıntı yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kar yağışı nedeniyle kapatılan yollar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Son 50 yılın en büyük kışını yaşıyor Bolu. Şu an itibariyle hiçbir sıkıntı yoktur. Bolu’da 500’e yakın arkadaşımız güvenli ulaşım için yoğun çaba sarfediyor. Şu an itibariyle Ankara-İstanbul arasında güvenli ulaşım sağlanmaktadır." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yoğun Kar Yağışı nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan D100 ve TEM otoyolu ile ilgili son durumu aktardı.

Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

Özellikle dün akşam itibariyle İstanbul-Ankara arasında sıkıntılı bir süreç yaşadık. Bolu Dağı merkezinde arkadaşlar 48 saattir uyumadan vatandaşımızın ulaşımı için mücadele veriyor.

Saat 21.00 itibariyle trafiğe kapatmak durumunda kaldık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yolu kapatmamız gerekiyor. Valiliklerimiz bazı yolcularımızı Bolu ve Düzce’de misafir etti.

Şu an itibariyle Ankara-İstanbul arasında güvenli ulaşım sağlanmaktadır, hiçbir sıkıntı yoktur.

Vatandaşlarımızı sürekli uyarıyoruz ama dün akşamki problemin temelinde vatandaşlarımızın hazırlıksız yola çıkmaları var.

Son 50 yılın en büyük kışını yaşıyor Bolu. Şu an itibariyle hiçbir sıkıntı yoktur. Bolu’da 500’e yakın arkadaşımız güvenli ulaşım için yoğun çaba sarfediyor.

İnşallah gece yarısı olumsuz hava koşullarından etkilenmemek için arkadaşlarımız çalışmalarına devam edecek.

Vatandaşlarımızı tekrar uyarıyorum. Lütfen kış lastiği olmayan araçlarla dışarı çıkmayın. 2 gün yine sıkıntılı süreç yaşayacağız ama tüm tedbirlerimizi aldık.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler