HABER

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül: Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu var

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Türkiye'nin gerçekten ciddi bir manada muhalefet sorunu var. Bakıyorsunuz iki genel başkan 'anlaştık' diyorlar. Parti sözcüsü ve masadaki ortakların haberi yok" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Murat Çetin ve yeni yönetim kurulunu ziyaret etti. Abdülhamit Gül'e ziyareti sırasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

Yeni atanan il başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Abdulhamit Gül, Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu olduğunu söyledi. İki genel başkanın anlaşmasından parti sözcüsünün ve masadaki diğer ortakların haberinin olmadığını söyleyen Gül, ''Türkiye'nin gerçekten ciddi bir manada muhalefet sorunu var. Bakıyorsunuz iki genel başkan 'anlaştık' diyorlar. Sizin sözcünüzün haberi yok. Masada ortaklar var, ortakların haberi yok. Ülkenin en önemli kurumunu bir başkasına anlaşarak veriyorsunuz. Milletten saklıyorsunuz, milletten gizliyorsunuz.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler