HABER

1 yıl içinde farklı yerlerde 5 kez soyuldu! Son olayın kamera görüntüsü onu isyan ettirdi

Yalova’da yaşayan Ersin Acar, 2023’te kentin çeşitli yerlerinde muhtelif şekillerde toplam 5 kez hırsızların gazabına uğradı. Hırsızların 5 kapıyı geçerek gerçekleştirdiği son soygun Acar’ı isyan ettirdi.

Yalova’da yazılım işiyle uğraşan Ersin Acar’a 2023 yılı uğursuz geldi. Acar’ın ilk olarak Kazımiye köyündeki evi hırsızlar tarafından soyuldu. 1 ay sonra da bu kez Çınarcık’ta güneş paneli aküleri ve karavanındaki malzemeleri çalınan Ersin Acar, ikinci hırsızlık şokunu yaşadı. 2 ay sonra yine Çınarcık’taki yeraltı kabloları çalınan Acar, daha sonra Çiftlikköy ilçesindeki inşaatının demirlerinin çalınmasıyla dördüncü kez hırsızların hedefi oldu.

Acar, son olarak ise Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki ikametinin deposunda yaşanan hırsızlıkla bir kez daha şok oldu. Son yaşanan soygunun güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Acar, hırsızların rahat tavırları karşısında şaştı kaldı. Bina bahçe kapısını geçen ardından “1234” gibi basit bir şifreli apartman kapısını açan 2 hırsız, sonrasında da bodrum katına indi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler