TEKNOFEST 2020 heyecanı Gaziantep'te başladı - TEKNOFEST canlı yayını nasıl izlenir?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2020 11:58

TEKNOFEST 2020 heyecanı Gaziantep'te başladı. Anadolu Ajansının (AA) 'Global İletişim Ortağı' olduğu Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışlar Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştiriliyor. Gösterileri ve yarışmaları kaçırmak istemeyenler canlı yayını takip etmek istiyor. Peki, TEKNOFEST canlı yayını nasıl izlenir?

Haberin Devamı

Gaziantep ev sahipliğinde gerçekleşen TEKNOFEST 2020, 24-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 4 gün boyunca 21 farklı kategoride yarışmaya ev sahipliği yapacak. 84 ülkeden başvuru gelen TEKNOFEST'te 20 bin 197 takım ve 100 binin üzerinde genç yarışacak.

Teknofest 2020 Canlı Yayını başladı. Vatandaşlar, Teknofest 2020 canlı yayınını https://www.teknofest.org/canli.php adresi ve Teknofest'in resmi YouTube adresi üzerinden takip edebiliyor.

TEKNOFEST CANLI YAYIN İZLE

VARANK’TAN AÇIKLAMA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep’te “TEKNOFEST 2020”nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Varank: "TEKNOFEST, toplumu dönüştürme gücüne sahip olan bir etkinlik. Şimdi ektiğimiz tohumların etkilerini orta ve uzun vadede hep birlikte göreceğiz. Bugün burada roket fırlatan, İHA yarıştıran, enerji araçları üreten gençlerimiz, yarın bu ülkenin en modern füzelerinin, uçaklarının ve akıllı şehirlerinin mimarları olacak.
Biz bu etkinlik sayesinde (TEKNOFEST) gençlerin potansiyelini keşfediyor, onların hayallerine yol arkadaşı olabiliyoruz. On binlerce gencimizin teknoloji geliştirmesini, Ar-Ge takımlarında yer almasını, şirketler kurmasını ve dünya pazarlarına açılmasını teşvik etmeye devam edeceğiz." dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!