HABER

İkiz kardeşleri bıçakla yaralayıp, cep telefonlarını gasbeden şüpheliler yakalandı

Adana'da saati sordukları ikiz kardeşler Eymen (22) ve İsa Elabacı'yı (22) bıçakla kollarından yaralayan ve cep telefonlarını gasbeden Müslüm G. (18) ile Muhammet Can Ö. (18), yakalandı.

Olay, 24 Eylül günü saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çalıştıkları terzide işlerini bitirdikten sonra eve gitmek için çıkan Eymen ve İsa Elabacı kardeşler, caddede yürümeye başladı. Bu sırada karşılarından gelen kimliği belirsiz iki kişi, Elabacı kardeşlerden sigara isteyip saati sordu. Elabacı kardeşler saat ve sigaraları olmadığını söyleyince bıçak çeken şüpheliler, Elabacı kardeşleri kollarından yaralayıp, cep telefonlarını ve sigaralarını aldı. Bu anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Elabacı kardeşlerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmaları için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına alan polis, şüphelilerin, Müslüm G. ile Muhammet Can Ö. olduğunu tespit etti. Şüphelilerin adreslerini, kaçış güzergahlarında yaptığı çalışma sonucu belirleyen ekipler, Müslüm G. ile Muhammet Can Ö.'yü Hürriyet Mahallesi'ndeki evlerine yaptığı baskınla yakaladı.


Emniyete götürülen şüphelilerin, olayı gerçekleştirdiklerini kabul ettiği öne sürülürken, cep telefonunu 600 liraya sattıklarını söylediği öğrenildi. Polis, cep telefonunu satılan iş yerinden alıp, sahibine teslim ederken, yaralanan Elabacı kardeşler, tedavilerinin ardından taburcu oldu.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Müslüm G. ile Muhammet Can Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler