HABER

Dev operasyonda şaşırtan görüntüler! Uyuşturucuyu peruğunun altına gizlemiş

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri Vatan, Akdere, Beybahçe ve Fırat Mahallerinde 955 personelle drone, helikopter ve dedektör köpek destekli operasyonla uyuşturucu satıcısı 24 şahsı gözaltına aldı. Bir uyuşturucu satıcısının, uyuşturucu maddeyi peruğunun altına gizlemesi ise görenleri şaşırttı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Vatan, Akdere, Beybahçe ve Fırat Mahallelerinde sokak satıcılarına (torbacı) yönelik yaptıkları operasyonla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Ekipler ayrıca 24 şüpheliyi gözaltına aldı.
Peruğunun altına uyuşturucu gizlemiş Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcısı bir şüphelinin peruğunun altına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili şüpheli gözaltına alındı.
24 UYUŞTURUCU SATICISI GÖZALTINA ALINDI
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ikametlerde ve şüphelilerin üst aramalarında 2 kilo 735 gram esrar, 1 Kilo 360 gram Metamfetamin (Ateş - Buz), 1 Kilo 778 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 483 gram Eroin, 176 Adet Ecstasy Hap, 246 Adet Captagon Hap, 7 Adet Hassas Terazi, 4 Adet Tabanca, 2 Adet Pompalı Tüfek ele geçirdi. Olaylarla ilgili olarak 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yasal işlemleri devam ediyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler