Vezneciler'de teröre karşı birlik ve beraberlik iftarı

Güncelleme Tarihi:

Veznecilerde teröre karşı birlik ve beraberlik iftarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 22:44

Vezneciler'de teröre karşı birlik ve beraberlik iftarı

Haberin Devamı

Ersan SAN-Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, (DHA)- VEZNECİLER'de terör saldırısının yaşandığı yerde 'Teröre Karşı Birlik ve Beraberlik İftarı' gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında saldırıda şehit olan polisler ve hayatını kaybeden siviller için dua edildi.

Geçtiğimiz hafta Vezneciler'de görev değişimindeki polis aracına yapılan terör saldırısının yaşandığı yerde Fatih Belediyesi tarafından

'Teröre Karşı Birlik ve Beraberlik İftarı' gerçekleştirildi. İftara terör saldırısında mağdur olan esnaflar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



DUA ETTİLER...

Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan vatandaşlar saldırıda şehit olan polisler ve hayatını kaybeden siviller için dua etti.

"TERÖRÜ LANETLİYORUZ"

İftar programında konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "1 hafta önce hain bir terör saldırısına maruz kaldık. Terör saldırısından hemen sonra burayı ziyaret ettiğimizde böyle bir sofranın oluşmasının talebini buradaki esnaflardan aldık.

Biz terörün arkasında olan gerçek güçler dahil olmak üzere; buna alet olan, buna maşa olan, terörün kendisini de araçlarını da lanetliyoruz ve buradan kınıyoruz" diye konuştu.

FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!