Vali eşi Demirtaş’tan şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali eşi Demirtaş’tan şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 09:16

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, şehit polis ve askerlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Haberin Devamı

Beyhan Demirtaş, şehit polis memurları Yalçın Palıt, Yılmaz Bozkurt, Mehmet Oflaz, Hacı Ahmet Öztürk ve Hakkı Un ile asker şehitler Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Kamil Yelmen ve Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın’ın ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Şehit polis memurlarından Yalçın Palıt’ın annesi Raziye Palıt’ı, kalp krizi geçirmesinden dolayı tedavi gördüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi’nde ziyaret eden Beyhan Demirtaş, diğer şehitlerin evlerine giderek, ailelerin acılarını paylaştı. Demirtaş, yaptığı değerlendirmede ’vatana, millete, ülkenin bekasına, barışa ve kardeşliğe kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını’ söyledi. Beyhan Demirtaş, şehitlerin çocuklarına çeşitli armağanlar verdi ve ailelerinin daima yanlarında olduklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!