Vali’den İş Adamlarına Teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Vali’den İş Adamlarına Teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2015 17:03

ORDU VALİSİ İRFAN BALKANLIOĞLU, VALİLİĞİN SOSYAL PROJELERİNE DESTEK VEREN İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Valiliği’nce yürütülen sosyal projelere, yardım kampanyalarına ve tanıtım faaliyetlerine maddi katkıda bulunan iş adamlarına ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.
Geçtiğimiz aylarda Ordu Valiliği’nce düzenlenen toplu sünnet şöleni, 17 değişik Arap ülkelerinden Ordu’ya gelen gazeteciler, tedavi amacıyla yurt dışına gönderilen vatandaşlar için yardım kampanyalarına maddi katkıda bulunan iş adamları Nejdet Gürsoy, Cem Şenocak, Mehmet Şener, Berat Kırca, Selami Poyraz ile bu çalışmalara destek veren doktor Mithat Yağlı’ya, Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.
Valilik Makamında gerçekleşen Teşekkür Belgesi takdim töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, vatandaşların bir sorunu, hastalığı veya ihtiyacı olduğunda gelip talepte bulunduğunu, kendilerinin de böyle insanlara yardımcı olmak, destek olmak istediklerini anlattı.
Balkanlıoğlu, şöyle konuştu: “Bu sene sizlerin de desteği, katkısı ile 750 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu çocuklarımıza çok güzel kıyafetler aldık. Onları çeşitli hediyeler vererek, eğlence eşliğinde sünnet yaptırdık. Mutluluklarına ortak olduk. İlimizin tanıtımı için geçtiğimiz aylarda 17 değişik Arap ülkesinden 40 kadar Arap gazeteciyi ilimize davet ettik. 0nları sizlerin desteğiyle ilimizde konuk ettik. Onlara ilimizin her köşesini tanıttık. Ayrıca ulusal televizyon kanallarımızda yayınlanan programların çekimlerini Ordu’da yapılmasını sağladık. Ne kadar yerli kanal varsa Ordu’ya getirdik. Halan daha burada çekim yapan televizyon kanalları var. Ordu’yu Türkiye’nin gündemine soktuk. İnsanlar önceden Karadeniz gezisi yapmak istediğinde Trabzon, Rize akıllarına geliyordu. Ordu hiç akla gelmiyordu. Bu tanıtım faaliyetleri meyvelerini veriyor. İl Özel İdaresi olmayınca yeterli bütçemiz yok. Biz de sizler gibi değerli iş adamlarımızın katkılarıyla bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Bizim yaptığımız tanıtım faaliyetleri için birçok il belediyeleri veyahut valilikler 3-5 milyon lira para harcıyorlar. Biz televizyonlara bir kuruş para vermeden yaptırıyoruz. Ama tek yaptığımız bazen uçak bileti almak, bazen de burada kaldığı sürece kaldığı otelin masrafını ödemek. Hep kurduğumuz iletişimler, bağlantılarımız sayesinde yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Bütün bu tanıtım faaliyetlerinde de sizlerin katkıları var. Sosyal sorumluluk muvacehesinde bu yardımlarınızı yapıyorsunuz. Biz de sizlerin bu duyarlılığını çok takdir ediyoruz.”
İş adamlarının duygularını dile getirmesinden sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!