Vali Demirtaş vatandaşla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş vatandaşla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 14:31

Vali Demirtaş vatandaşla buluştu

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan İlçesi'nin Gülpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu'nun da bulunduğu programda vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Vali Demirtaş, "Bugün burada sizlerin dertlerinizi dinlemeye ve sorunlarınıza çözüm bulmaya geldik" dedi. Mirzaçelebi ve Yeşilyuva mahalle muhtarlarının da katıldığı etkinlikte, mahallenin genel durumu ve yapılması gereken hizmetler hakkında bilgi alan Vali Demirtaş vatandaşların taleplerini dinledi. Demirtaş, mahalle sakinlerinin dile getirdiği elektrik kesintileri, uyuşturucu kullanımı, alt ve üst yapı eksiklikleri, ulaşım, eğitim, sağlık, evde bakım hizmetleri gibi konulardaki beklentilerin yerine getirileceğini söyledi.
OKUL POLİSLERİNE DENETİM
Vali Demirtaş, programı kapsamında okul çevrelerindeki polisleri de denetledi. Demirtaş, D-400 Turhan Cemal Beriker Bulvarı civarında, Şehit Bora Süelkan Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin çevresinde görevli polis memurlarını ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceledi.
ESNAF ZİYARETLERİ
Adana Valisi, Seyhan İlçesi Saydan Caddesi'nde bulunan esnafları da ziyaret etti. Vali Mahmut Demirtaş, bir süre sohbet ettiği esnaflara 'bereketli kazançlar' diledi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!