Ünye’de 7 okul beyaz bayrak aldı

Güncelleme Tarihi:

Ünye’de 7 okul beyaz bayrak aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 17:00

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları arasında imzalanan protokole göre yürütülen "Beyaz Bayrak Projesi"ne müracaatta bulunan okullarda yapılan incelemeler sonucu Ünye'de 7 okul beyaz bayrak ve belge almaya hak kazandı.

Ünye Kaymakamlığı makamında beyaz bayrak ve belgesi almaya hak kazanan okullar için tören düzenlendi.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, her yıl Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yürütülen protokole göre okullarda beyaz bayrak projesi çalışmasının sürdürüldüğünü söyledi.

Beyaz Bayrak ve belgesini almaya hak kazanan okulları tebrik eden Erdem, şunları kaydetti:

"Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü ile yürütülen Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında yapılan incelemeler sonucu ilçemizde 7 okulumuz beyaz bayrak ve belge almaya hak kazandı. Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Hüseyin Başaran İlkokulu ve Ortaokulu, Kaledere İlkokulu, Puset Polvan Ortaokulu ve Atatürk İlkokulunu tebrik ediyorum."

Haberin Devamı

Kaymakam Mustafa Demir, Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ile proje kapsamında seçilen okulların yöneticilerine beyaz bayrak ile belgelerini takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!