ÜNLÜLER YELKEN AÇACAK

Güncelleme Tarihi:

ÜNLÜLER YELKEN AÇACAK
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2014 09:06

Vodafone Red Famous Cup'ta Ünlüler yarışacak

Haberin Devamı

ÜNLÜLER YELKEN AÇACAK
Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran tarihlerinde Vodafone Red ve HTC’nin sponsorluğunda Bodrum’da başlıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğe televizyon ve sahne dünyasından ünlü isimleri renk katacak. Bu yıl etkinliğe katılacak ünlüler arasında Özge Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, Zeynep Beşerler, Ece Erken, Gökçe Bahadır, Ümit Erdim, Gani Müjde, Yonca Evcimik, Berna Laçin, Billur Kalkavan gibi isimler yer alıyor. Sanat, eğlence, spor ve basın camiasından ünlü isimler, yelken sporcularıyla birlikte yarışmanın ardından ödül töreninde bir araya gelecek.

Vodafone Red Famous Cup yelken yarışlarında, Red abonelerine yaz boyunca faydalanabilecekleri çok ses getirecek fırsatlar da duyurulacak. Çeşme ve Bodrum’un Babylon, Kuum Beach, Fun Beach gibi en popüler beach’lerine %50 indirimli girebilen, seyahatlerinde de bir çok avantaja sahip olan Vodafone Red aboneleri, kusursuz tasarımı ile ön plana çıkan HTC One (M8) ‘e de çok uygun fiyatlarla sahip olabilecekler.

Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla 9 yıldır düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da Vodafone ve HTC sponsorluğunda renkli ve heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’nda dizi, sinema, sahne, podyum ve müzik dünyasının ünlü isimleri, teknelerde yelken yarışçılarıyla birlikte iki gün boyunca sadece denizde yarışmayacak, HTC One (M8) telefonlarıyla çekip #FamousCup HashTag’i ile instagram ve twitter’da paylaşacakları selfie’lerle sosyal medyada da yarışacaklar.

Yelken yarışlarını ve en sevdiğiniz ünlülerin bu haftasonu Bodrum’da neler yaptığını görmek için tıklamanız yeterli...

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!