Turhal Kaymakamı Üçer'den köy ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Turhal Kaymakamı Üçerden köy ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 12:57

Turhal Kaymakamı Üçer'den köy ziyaretleri

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-TOKAT'ın Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, ilçeye bağlı Çivril, Ulutepe, Ağcaşar, Ormanözü ve Eriklitekke köylerini ziyaret etti.

İlçe Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Muammer Gürçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Aybulut'un da hazır bulunduğu köy ziyaretlerinde Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer köy muhtarları ve köylülerle sohbet ederek onların istek, şikayet ve sorunlarını dinledi. Ulutepe Köyü ziyaretinde Cemevi'nde incelemelerde bulunduktan sonra burada da köylülerle sohbet eden Kaymakam Üçer, kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı ve ilgili birimlere sorunların çözülmesi ile ilgili talimat verdi.

Köy ziyaretleri sonrası Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer Hasanlı Köyü köprü inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Üçer, inceleme sonrası bir açıklama yaparak şunları ifade etti. "Hasanlı Köyümüzün yolu dağlık ve engebeli bir arazide idi. Köyümüze ulaşımı daha rahat sağlamak ve kolaylaştırmak için köprü yapılması kararlaştırıldı. Bu köprümüzün yapım ihalesi 2016 yılında yapıldı. Fakat mevsim şartlarından dolayı inşaatına başlanamayan Hasanlı Köyü Köprüsü Yeşilırmak üzerine yapılmakta. Hedefimiz inşaatına başladığımız köprüyü en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!