Tunalı Hilmi'de değnekçi terörü

Güncelleme Tarihi:

Tunalı Hilmide değnekçi terörü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2014 01:23

Okul harçlığını çıkarmak için taksicilik yapan 22 yaşındaki Satılmış Erdi Hüner, tepki göstermek için korna çaldığı otopark görevlileri tarafından darp edildi. Otoparkçıların çivili sopa, bıçak ve tabanca ile dehşet saçtığı olayda üniversiteli genç, ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Başkent’te önceki gece 19.30 sıralarında Tunalı Hilmi Caddesi’nde bir taksici ile yol kenarındaki otopark görevlileri arasında kavga çıktı. Çivili sopalar, bıçak ve silahların çekildiği kavgada okul harçlığını kazanmak için taksicilik yapan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Satılmış Erdi Hüner ağır yaralandı.
Görgü tanıklarının iddialarına göre yolcusunu indirmek için yol kenarına yanaşmaya çalışan taksici Erdi Hüner, yolda iki sıra park ettiren otoparkçılara korna çalarak tepki gösterdi. Erdi Hüner ile otopark görevlileri arasında sözlü başlayan tartışma sopa, bıçak ve silahların çekildiği kavgaya dönüştü.

SİLAH ÇEKİP, ATEŞ ETTİ

Tartışmanın yaşandığı yere gelen yaklaşık 10 otopark görevlisi çivili sopalar ile üniversitesi öğrencisi Hüner’e saldırdı. Bu sırada otopark görevlileri arasındaki bir kişi silah çekerek, çevreye rastgele ateş açtı. Saldırıda ağır yaralanan Erdi Hüner, 112 Acil Servis ekiplerince Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Olay yerine gelen polis ekipleri, Tunalı Hilmi Caddesi’ni trafiğe kapatarak aralarında bıçak ve mermilerin olduğu delilleri topladı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Hüner’in hayati tehlikeyi atlattığı ve müşahede altına alındığı bildirildi. Hüner’in Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 3’üncü sınıfta öğrenim gördüğü ve yarıyıl tatili sırasında okul harçlığını çıkarmak için taksicilik yaptığı öğrenildi.

ESNAF ODASI KINADI

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkan Vekili İzzet Yıldırım, darp olayını insanlık dışı olarak nitelendirdiklerini belirterek, “Cumhuriyet savcılarını ve emniyet birimlerimizi göreve çağırıyoruz, failler en kısa sürede yakalanıp, yargı önüne çıkarılmalıdırlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!