TSYD şehitleri unutmadı

Güncelleme Tarihi:

TSYD şehitleri unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 11:37

TSYD şehitleri unutmadı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi yönetimi, Uluslararası 6. Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında açtığı ve tüm gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağı standa ilgi gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, üye eşlerinin hazırladığı çeşitli ürünlerin standda satıldığını anlatarak, “Standımıza destek veren değerli eşlerimize, yönetim kurulumuza, üyelerimize teşekkür ederken standa katkı sağlayan tüm dostlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza da minnettar olduğumuzu söylemek istiyorum. Herkesin Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağımız organizasyonumuzda emeği oldu” dedi.
SOSYAL PROJELERİMİZ SÜRECEK
Başkan Kurtul Çakın, TSYD olarak bu tür sosyal faaliyetlerin süreceğini de anlatarak, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla göreve gelirken çevresine duyarlı bir dernek olmayı kendimize ilke edinmiştik. Bir sonraki etkinliğimizin ne olacağını ve neler yapılacağını konuşmaya başladık. Ayrıca Adana ekonomisine de büyük katkı sağlayan ve şehrin tanıtımına yararı olan karnavalda emeği geçen herkesin eline sağlık” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!