Trafik sorunu TBMM'ye taşındı

Güncelleme Tarihi:

Trafik sorunu TBMMye taşındı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 16:52

Trafik sorunu TBMM'ye taşındı

Haberin Devamı

GEBZE(Kocaeli)(DHA)- CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan  Kocaeli'nin nin Çayırova İlçesi'nde yaşanan trafik sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.

Geçen hafta İnönü ve Emek Mahallerinin sorunlarını dile getiren CHP Kocaeli Milletvekili TahsinTarhan, bu hafta da Çayırova’nın trafik sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı. Bölge Halkı tarafından daha önce defalarca protesto gösterilerine, yol kesmelere kadar giden ve yıllardır çözüm üretilemeyen trafik sorununa CHP Milletvekili Tarhan çözüm arıyor. 

   Yol ve köprü çalışmaları nedeniyle vatandaşların ciddi sıkıntılar yaşadığını söyleyen Tarhan, “Sorun yumağı haline dönüşen Gebze, Çayırova, Darıca bağlantı yolları ve köprü çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımız saatlerce trafik çilesi çekmektedir. Trafik sorunu Gebze’nin birçok problemi arasında vatandaşları en çok zorlayan durum ile içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Gündüzleri nüfusu 1 milyonu aşan Gebze’de çalışmaların bitirilmemesi nedeniyle trafikte çok büyük sorunlar yaşanmaktadır. Ülkemizdeki bir çok ilden, konumu itibarıyla gündüzleri çok daha kalabalık olan Çayırova’da halen trafik sorunu var ise kimse duble yollar yaptık diye övünmesin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!