Tonguç’a üstün başarı ödülü

Güncelleme Tarihi:

Tonguç’a üstün başarı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2010 00:00

Hürriyet Gazetesi seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç, Yenişehir Rotary Kulübü tarafından verilen “Rotary Meslekte Üstün Başarı Ödülü”nü aldı.

Haberin Devamı

ANKARA Yenişehir Rotary Kulübü’nün mesleğini başarı ile icra edenlere verdiği “Rotary Meslekte Üstün Başarı Ödülü”nün bu yıl ki sahibi Hürriyet Gazetesi seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç oldu. Neva Palas’taki gecede Tonguç, ödülünü 2430. Bölme Guvernörü Hasan Akduman’ın elinden aldı. Tonguç, mesleki tecrübelerinden kesitler aktardığı bir konuşma yaptı.
İstanbul Hakkında Her Şey
1987 yılında seyahat rehberliğine başlayan Tonguç, İtalyan Cumhurbaşkanı Carlo Ciampi, ABD eski Dışişleri Bakanı Colin Powell, ABD’li ünlü TV programcısı Oprah Winfrey, Google CEO’su Eric Schmidt gibi önemli kişilere rehberlik yaptığını belirtti. Her yeri gezdiğini belirten Tonguç, “İstanbul’dan güzel bir yer görmedim” dedi. Tonguç, üç yıllık bir çalışmanın sonunda, 50 fotoğrafçının desteğiyle, 26 bin fotoğraf arasından seçilen fotoğraflardan oluşan “İstanbul Hakkında Her Şey” adlı kitap hakkında bilgiler de verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!