Tokat’ta Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Tokat’ta Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2015 11:52

TOKAT İL ÖZEL İDARESİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ BİRİMİ TARAFINDAN OPERATÖR VE ŞOFÖRLERE, TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

Tokat İl Özel İdaresi İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi tarafından operatör ve şoförlere, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.
İl Özel İdaresi İş Güvenliği Uzamanı Engin Kutlu ve Esra Uluocak tarafından verilen eğitim seminerine, iş makinesi kullanıcıları, şoför ve operatörler katıldı. İş Güvenliği Uzmanı Esra Uluocak her şeyden önce çalışanların iş güvenliğinin alınması gerektiğini belirterek, "Önce sağlık, önce iş güvenliği ilkesiyle görev ve sorumluluklarımızı yerine getirerek şehrimizin her metre karesine Özel İdaremizin hizmetlerini halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Tabi ki bu hizmetleri yaparken de basit ama hayat kurtaran önlemleri almamız gerekir" dedi.
2015 yılı içresinde 19 eğitim programı hazırladıklarını kaydeden Esra Uluocak, "İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe tarafından onaylanan eğitim programları İl Özel İdaresi’nin tüm birim çalışanları kapsayacak şekilde sürdürülecek" şeklinde konuştu.
Ayrıca iş yeri hekimi tarafından çalışan personelin periyodik sağlık muayeneleri yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!