Tırmanış Büyükler Boulder Türkiye Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Tırmanış Büyükler Boulder Türkiye Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 21:35

- Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonanın ilk ayağı sona erdi

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Malatya'da düzenlenen Tırmanış Büyükler Boulder Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağı tamamlandı.

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen finallere çeşitli illerden 32 erkek ve 19 kadın sporcu katıldı.

Şampiyona finallerinde, bayanlar kategorisinde, Demirtaş Spor Kulübünden Ayşe Narmanlı birinci, Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübünden Sevda Geyik ikinci ve Kartal Belediye Spor Kulübünden Duygu Cansen Dilaver üçüncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise Doğa Aktiviteleri Spor Kulübünden Övgün Yıldırım birinci, Kartal Dağcılık ve Doğa Spor Kulübünden Zeki Ozan Atasoy ikinci ve Kartal Belediye Spor Kulübünden Efe Can Sevil üçüncülüğü elde etti.

Haberin Devamı

Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faik Can Özen, şampiyonanın ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayanlar ve erkeklerde ilk üç sırayı alan sporcuların şampiyonanın ikinci etabı için İstanbul'a gideceklerini, ikinci etap yarışlarında ilk üç dereceyi alan sporcuların ise 14-18 Eylül tarihleri arasında Fransa'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini aktardı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!