Teleferikte kısa süreli kesinti

Güncelleme Tarihi:

Teleferikte kısa süreli kesinti
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 14:41

Teleferikte kısa süreli kesinti

Haberin Devamı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bir süre önce hizmete açılan Tünektepe Teleferik'te elektrik kesintisi sonrası jeneratörler devreye girmedi. Yaklaşık 10 dakika kabinde kalan yolcular, teknik ekibin jeneratörleri devreye sokmasıyla kurtarıldı.

Antalya'da bir süre önce açılan ve Sarısu ile Tünektepe arasında hizmet veren Tünektepe Teleferik'te yaşanan elektrik kesintisi sonrasında jeneratörler devreye girmedi. Yaşanan teknik aksaklık nedeniyle yolcular kabinde kalırken, teknik ekibin jeneratörleri devreye sokmasıyla sistem normale döndü.

Yaşanan kesinti nedeniyle kısa bir süre mahsur kaldıkları belirten Nuran Özata, "Korkulacak bir şey yok. Daha önce de binmiştim. Güzellikler karşısında hayran kaldım. Sorun da kısa süre içinde giderildi" dedi.

Teleferikte bulanan yolcuların kısa süre içinde tahliye edildiğini belirten ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Urcu, "Elektrik kesintisinin ardından jeneratörlerimiz anında devreye girmemiş. Ancak teknik ekibim anında müdahale ederek jeneratörleri devreye sokmuş. Yolcularımızı tahliye ettik" diye konuştu.

Sarısu- Tünektepe teleferik seferleri, müdahalenin ardından kaldığı yerden devam etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!