TikTok unicorn ne kadar ve kaç TL? TikTok'da unicorn hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok unicorn ne kadar ve kaç TL TikTokda unicorn hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 04:20

Tiktok canlı yayın açanların takipçilerinden bağış almasını mümkün kılmaktadır. Unicorn bağışı Tiktok sosyal medya platformunda canlı yayın açanlara en çok yapılan bağışlardan birisi olmayı sürdürmektedir. Unicorn kaç jeton ister, kaç TL ile alınır ve takip edilen kişiye unicorn hediyesi nasıl verilir tüm detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Tiktok'ta canlı yayın açan Tiktok kullanıcısı, takipçilerinden pek çok bağış toplayabilir. Bu bağışlar hediye emojisi ile verilir. Bunların arasında unicorn bağışı takipçilerin canlı yayın açan Tiktok kullanıcılarını en çok ödüllendirdikleri hediyelerin başında gelir.

Tiktok Unicorn Ne Kadar Kaç TL?

Unicorn hediyesi 480 TL'dir. Bunun 200 TL'si Tiktok canlı yayın açan kullanıcıya bağış olarak verilir. Tiktok takipçisinin bu hediyesi takipçisine verebilmesi için 5000 jetona sahip olması gerekir. Unicorn takipçinin takip ettiği Tiktok kullanıcısını ödüllendirmek, canlı yayın paylaşımlarını motive etmek ve onore etmek açısından gerçekleştirdiği bağışların arasında en popüler olanını oluşturur.

Tiktok Unicorn Hediyesi Nasıl Verilir?

Unicorn hediyesi vermek için öncelikle canlı yayın açan kişinin hediye kabul etmesi gerekir. Bunun için hediye emojisinin aktif olup olmadığı sayfada görünür. Emojilerden unicorn emojisine dokununca hediye verilmiş olunur. Bu verilen hediyenin kim tarafından verildiği de karşı tarafa ulaşmaktadır.

Haberin Devamı

Tiktok Unicorn Hediyesi Kaç Jeton?

5000 jetondur. Tiktok takipçisinin unicorn hediyesini bağışlaması için 5000 jetona sahip olması gerekmektedir. Bunun nakit karşılığı ise 480 TL'dir.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!