TikTok giriş yapmadan izle - TikTok'da hesap açmadan canlı yayın nasıl izlenir ve izlenebilir mi

Güncelleme Tarihi:

TikTok giriş yapmadan izle - TikTokda hesap açmadan canlı yayın nasıl izlenir ve izlenebilir mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 19:52

Tiktok'un şu anda dünya çapında en popüler video paylaşım platformlarından biri olduğuna şüphe yok. Trend olan bazı TikTok videolarını merak edenler hesap oluşturmadan bunları izlemek istiyor. Peki, hesap oluşturmadan TikTok’da video izlemek mümkün mü detayları ile derledik.

Haberin Devamı

TikTok videolarını hesabı olmadan izlemek isteyen insanlardan biri olduğunuzu varsayalım. Bu durumda doğru yerdesiniz.

 Tiktok Giriş Yapmadan Video İzlemek

 TikTok artık hızla büyüyen ve giderek daha rekabetçi hale gelen bir sosyal medya platformudur. Ancak bu platformu sevenler kadar ondan nefret edenlerde var. Ancak bu durum kişilerin merakını dindirmiyor. Bir video popüler olduğunda yalnızca TikTok üzerinden izleniyor. Pek çok kişi platforma kaydolmadan bu videoya göz atmak istiyor.

 Herkes hesap oluşturmadan ve platformun bir parçası olmadan TikTok videolarını izleyebiliyor. TikTok, hesap açma taahhüdü olmadan izlenebilecek içeriklerle doludur. Trend olan TikTok videolarını izlemek için ihtiyacınız olan tek şey, platforma katılmadan ve bir hesaba kaydolmak için zaman ayırmadan çok basit bazı yöntemleri takip etmektir.

Haberin Devamı

 Hesap Olmadan Tiktok Araması

 TikTok görüntüleyici, hesap olmadan tik tok videolarını izlemek ve giriş yapmak için bir araçtır. Herkes web sitesine girebilir ve yayınlanan videoları herkese açık olarak izlemek için kullanıcı adını veya hashtag'i ve hatta anahtar kelimeleri arayabilir. Tiktok görüntüleyici kullanarak özel videoları izleyemezsiniz, çünkü özel profillere erişimi yoktur.

 Hesap olmadan PC'de TikTok web sitesinde arama yapmak için;

Dizüstü/bilgisayardan https://www.tiktok.com/ adresine gidin,

Üst çubuktan "etiket" yazıp ardından istediğiniz hashtag'in adını yazın (örneğin, https://www.tiktok.com/tag/charlie),

Enter'a basın,

İzlemek istediğiniz videoyu açın.

Tiktok'da Hesap Açmadan Canlı Yayın Nasıl İzlenir?

 Videoları hesap oluşturmadan izlemek mümkün olsa da görmek için bir hesabınızın olması gereken bazı içerik parçaları vardır. TikTok'ta canlı bir video izlemek istiyorsanız, bir TikTok hesabı oluşturmalı ve oturum açmalısınız. Bir TikTok hesabına giriş yapmadıysanız, canlı videoları izleyemezsiniz.

 Tik Tok, insanların TikTok'taki tüm videoları ve yayınları görmesine ve hatta hesap oluşturmadan belirli kullanıcıları aramasına olanak tanır. TikTok'ta bir hesaba ihtiyacınız olan tek şey kullanıcıları takip etmek, gönderileri beğenmek, gönderilere yorum yapmak ve kendi TikTok'unuzu yayınlamaktır.

Haberin Devamı

 Tiktok'u uygulama olmadan kullanmak;

 Uygulama olmadan da bir TikTok hesabı oluşturabilirsiniz. Bunu yapmak için dizüstü bilgisayar veya PC kullanmanız gerekir. Uygulama olmadan TikTok hesabı oluşturmak için;

Bir PC veya dizüstü bilgisayarda https://tiktok.com adresine gidin,

Sağ üstteki “Kaydol” düğmesine tıklayın,

Gmail/Facebook/ ile giriş yapmayı veya kullanabileceğiniz herhangi bir seçeneği seçin

Bilgileri girin,

Ekranda TikTok profilini ve başarı mesajını görmelisiniz.

Böylece telefonunuza uygulamayı indirmeden, bir hesap oluşturabilir ve canlı videoları bu hesabınızdan izleyebilirsiniz. Hesabınızın kendi adınıza olmasına gerek yoktur. Kendinize bir rumuz belirleyerek, kim olduğunuz bilinmeden videolara göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Neden Hesap Oluşturmadan TikTok’da Canlı Video İzlenmiyor?

 Diğer birçok sosyal medya platformunda olduğu gibi, platformdaki sosyal etkileşimler için bir hesaba sahip olmak çok önemlidir. Bu tür etkileşimler arasında beğenileri ve yorumları bırakmak ve içerik oluşturucuları takip etmek yer alıyor. Bu botlarla ve belirli kullanıcıların anonimliğiyle mücadele etmek için uygulanır.

 Hesabı olmayan kişileri beğenemeyeceğinizi, yorum yapamayacağınızı veya takip edemeyeceğinizi bilmenizi isteriz. Ancak, hesap oluşturmadan diğer insanların bir video hakkındaki görüşlerini bulma merakınız artıyorsa, TikTok'un web sitesine gidebilir ve yorumları görüntüleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Sosyal etkileşim nedeni ile bazı TikTok özellikleri kendi profiliniz olmadan çalıştıramazsınız. Özel profilleri keşfetmeye yalnızca takipçiler erişebilir. Mesajlaşma ve dahili analizler de işe yaramaz. Bazı araçlar TikTok sayfa istatistikleri ve eğilimleri sağlayabilir, ancak çok kararlı çalışmazlar. Ayrıca TikTok kimlik doğrulaması da gerektirirler. Kişilerin canlı yayınları da buna dahildir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!