TikTok altın madeni ne kadar ve kaç TL? TikTok'da altın madeni hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok altın madeni ne kadar ve kaç TL TikTokda altın madeni hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 20:36

Tiktok kullanıcılarının birbiriyle bağış alışverişinde bulunmasını sağlayan hediye emojisi içerisinde altın madeni bağışı sıklıkla ilgi gören hediyelerden birisi olmayı sürdürmektedir. Altın madeninin bağışlanması durumunda kullanıcıdan kaç jeton düşüleceği, altın madeninin diğer kullanıcıya nasıl bağışlanacağı ve de altın madeni bağışı tutarının kaç TL olduğu hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Tiktok kullananların altın madeni bağışı yaptığı bilinmektedir. Hediye emojisi arasında kullanıcıların birbirine iltifat etmesi ve paylaşımlarını teşekkür mahiyetinde taçlandırması açısından altın madeni ödüllendirmesi yer almaktadır. Altın madeni bağışı eğer Tiktok kullanıcısı hediye paylaşımını açık yapmışsa görünür olacaktır.

Tiktok Altın Madeni Ne Kadar Kaç TL?

Tiktok altın madeni hediye etmek için kullanıcının 100 TL'ye sahip olması gerekmektedir. 100 TL tutarın tamamı Tiktok kullanıcıya doğrudan bağış olarak ödenmektedir. Canlı yayıncının söz konusu bu altın madenini bağış yapıldığı zaman elbette görebilmesi mümkündür.

Tiktok Altın Madeni Kaç Jeton?

1000 jetona sahip olan Tiktok kullanıcısı bu durumda altın madeni hediye etme olanağına sahip olur. Hediye veren kullanıcıdan 1000 jeton eksiye düşerken hediye alan kişinin de hesabına +1000 jeton eklenir.

Haberin Devamı

Tiktok Altın Madeni Nasıl Verilir?

Tiktok altın madeni emojisi seçilerek yayıncıya hediye et butonundan hediye edildiği an bu emoji büyüyecek. Bu hediye emojisi karşı taraf kullanıcı tarafından da anlık olarak görüntülenecek. Altın emojisi kullanıcıların birbirine en sık hediye ettikleri bağışlar arasında gelmeyi sürdürmektedir.

Tiktok altın madeni hediye etmek için Tiktok canlı yayıncının hediye paylaşımını mutlaka aktif etmiş olması gerekmektedir. Eğer Tiktok'ta takipçisi olunan yayıncı hediye paylaşımını aktif hale getirmediyse bu durumda hediye emojileri görünmeyecektir. Takipçinin hediye emojiyi bağışlaması için mutlaka Tiktok kullanıcısını takip etmesi gerekir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!