Micro Focus iletişim ajansını seçti

Güncelleme Tarihi:

Micro Focus iletişim ajansını seçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2019 13:31

Hewlett Packard Enterprise ile güçlerini birleştirerek dünyanın en büyük 10 yazılım firmasından biri haline gelen Micro Focus, iletişim çalışmalarında Piar İletişim ile birlikte yol alacak.

Haberin Devamı

Micro Focus, şirketlere dijital dönüşüm süreçleri boyunca “Kurumsal DevOps”, “Hibrit IT Yönetimi”, “Öngörüye Dayalı Analitikler” ve “Güvenlik, Risk & Yönetişim” başlıkları altında uçtan uca kapsamlı teknoloji çözümleri sunuyor. Firmalar, Micro Focus tarafından geliştirilen müşteri odaklı yazılımlar sayesinde kendi kurumsal yapılarını hayata geçirip kolaylıkla yönetiyor. Etkili araçlarıyla güvenlik ve analiz gibi kritik konularda da kurumların yanında olan Micro Focus, dijital dönüşümde riskleri minimuma indiriyor. Şirket içindeki mevcut teknolojiler ile gelişmekte olan yeni teknolojileri bir araya getiren Micro Focus, hızlı inovasyonu mümkün hale getiriyor.

Piar İletişim, Micro Focus’un kurumsal iletişim çalışmaları kapsamında itibar yönetimi, marka yönetimi, medya ilişkileri, etkinlik ve proje yönetimi faaliyetlerini yürütecek. Gartner tarafından yayınlanan 2019 Uygulama Güvenlik Testi için Magic Quadrant raporunda Pazar Lideri olarak konumlanan Micro Focus, bu raporla birlikte Gartner Uygulama Güvenlik Testi için Magic Quadrant raporlarında altıncı kez lider olarak yer almayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!