Layers of Fear kısa süreliğine ücretsiz!

Güncelleme Tarihi:

Layers of Fear kısa süreliğine ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 12:43

Son günlerde bazı oyunları ücretsiz olarak dağıtmaya başlayan Humble Bundle, bu sefer de Türkçe dil desteği olan korku oyunu Layers of Fear'ı kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sundu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde bazı oyunları ücretsiz olarak sunan Humble Bundle, bu sefer de psikolojik korku temalı Layers of Fear'ı kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. Steam'de 31 TL fiyat etiketine sahip oyun bugün saat 20.00'ye kadar ücretsiz. 

Layers of Fear kısa süreliğine ücretsiz

Oyunun içeriğine bakıldığında ise oyun Türkçe dil desteği sunuyor. Layers of Fear diğer korku oyunlarının aksine insanları korkutmak yerine sakin bir ortamda insanların ürpermelerini sağlıyor. Grafik tasarımlarının iyi olduğu ve oyunculara FPS tarzında bir oyun deneyimi yaşatan oyun, akli dengesini kaybetmiş bir ressamın resmini tamamlamaya  çalışması şeklinde gidiyor. Oyunu satın almak isteyen kullanıcıların bilgisayar özellikleri ise en düşük olarak  Intel Core2 Quad Q8400, 4GB RAM ve GTX560 (1GB) içermeli. 

Haberin Devamı

Layers of Fear kısa süreliğine ücretsiz

Oyuncular oyuna girdikleri anda evlerinin istediklerini gezebiliyor. Oyuncuların bütün hikayesi o evde geçiyor. Oyuncular, evde buldukları notlar, eşyalar ve geçmişten kalma hatıralar ile oyunun ilerlemesini ve sorunun neden kaynaklandığını öğreniyor. Önceden de denildiği gibi oyun diğer korku oyunlarının aksine oyunculara çaresiz bir karakter yerine daha güçlü bir karakter sunuyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!