Half Life 3 ne zaman çıkacak? Half Life hayranları tarafından geleceğine dair ortaya atılan iddialar

Güncelleme Tarihi:

Half Life 3 ne zaman çıkacak Half Life hayranları tarafından geleceğine dair ortaya atılan iddialar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2021 03:57

Son zamanlar da ortaya atılan iddialara göre serinin üçüncü oyunu olan Half Life 3' ün yakın bir zaman da çıkacağı konuşulmaktadır. Serinin hayranları ve sevenleri de uzun zamandır böyle bir haber almayı beklemektedir. Half Life 3 ne zaman çıkacak? Oyunun sevenleri tarafından ortaya atılan iddialar nelerdir? İşte, tüm detaylar.

Haberin Devamı

Half Life, bilimkurgu türünde oldukça sevilmekte olan bir video oyunu serisidir. Oyun, Valve tarafından geliştirilmiştir. Serinin ilk oyunu 1998 yılında yayımlanmıştır. Oyunda ilerleme sağlamak için size verilen görevleri tamamlamanız ve bulmacaları da çözmeniz gerekmektedir

 Half Life 3 Ne Zaman Çıkacak?

 Oyunun son versiyonu olarak bilinen, Half Life 2, 2004 yılında piyasaya çıkmıştır. Çıktığı yılda birçok ödüle layık görülmüştür. Tek oyunculu olarak oynanmaktadır. Oyun birinci kişinin gözünden oynanmakta olan bir nişan oyunudur. Sevenleri ise heyecanla serinin üçüncüsünü beklemektedir. Son zamanlarda ise oyunun hayranları tarafından Half Life 3 serisinin çıkacağı konuşulmaktadır.

 Aslında yakın bir zaman içerisinde Half Life 3 oyununun çıkacağını düşünen hayranları da haksız sayılmaz. Geçmiş zamanlardan beri birçok durum oyunun yeni bir serisinin çıkacağı yönünde değerlendirilmektedir. Özellikle de hayranları tarafından değerlendirildiğinde oyunun yeni bir versiyonun çıkacağı hakkında tahminler oldukça kuvvetli olarak görülmektedir. Heyecanlı bir bilimkurgu oyunu olarak bilinen oyunun yeni serisi ise oldukça merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Haberin Devamı

 Half Life Hayranları Tarafından Geleceğine Dair Ortaya Atılan İddialar

 Half Life hayranları uzun bir zamandır heyecanla serinin yeni oyunlarını beklemektedir. Half Life 3 oyunu, geleceğine dair de hayranları tarafından oldukça sağlam iddialar ortaya atılmaktadır. Son olarak çıkan Half-Life: Alyx’in ardından iddialar daha da kuvvetlenmiştir. Bu oyunun son sahneleri adeta Half Life 3'ün geleceğini destekler niteliktedir. Özellikle de jenerik bittikten sonra gelen görüntüler oyunun devamının geleceği niteliğinde yorumlanmıştır.

 Hayranları tarafından serinin yeni oyununun ne zaman çıkacağı merak konusu olmaktadır. 2016 yılında sahte Half-Life 3 posterlerinin basılması ve internette karşımıza çıkması da acaba yeni bir seri mi çıkıyor sorusunu akıllara getirmiştir. Ancak 2015 yılında da Half-Life oyunun sahte bir logosu ortaya çıkmıştır. Oyunun yeni bir versiyonun çıkmasını bekleyen hayranları her detayı incelemeye ve ne zaman çıkacağı hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyor. Ancak son çıkan oyunun görüntüleri göz önünde bulundurulduğu takdirde serinin yeni bir oyununun en kısa zaman içerisinde sevenleri ile buluşacağı tahmininde bulunabiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!