Half-Life 2 VR modu için video yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Half-Life 2 VR modu için video yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 08:17

Half-Life 2 VR modu için video yayınlandı. Modun hayata geçmesi için Greenlight’taki oylamadan geçmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Oyun dünyasına adını altın harflerle kazımış bir oyundur Half Life 2. Öyle ki çoğu insan, bu serinin devam etmesi adına Half Life 3‘ün duyurulduğunu görmeden ölmek istemiyor. Bu efsane oyunu, günümüzün son teknolojilerinden sanal gerçeklik ile oynamak istiyorsanız, iyi bir haberimiz var. Zira bir grup modder, oyunun VR modunu geliştirdi. Modderler, oyunun hayata geçebilmesi için Steam Greenlight’ta oy bekliyor. Bu bağlamda Half-Life 2 VR modu için video yayınlandı.

Oyunun, VR modunun resmi olarak Valve tarafından geliştirilmediğini belirtelim. Modderler, 2013‘ten beri geliştirdikleri oyuna, VR gözlük ve VR kontrolör desteği ekledi. Böylece oyunun hayata geçmesi durumuda PC oyuncuları Oculus Rift ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik ekipmanlarıyla klasik HL2’yi oynamanın tadına varacak. Bu bağlamda oyunun kaplamaları, modellemeleri, efektleri ve haritaları güncellendi. Donanımgünlüğü'nün haberine göre HDR modu gibi günümüz teknolojileri de güncellemeler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Oyun, ücretsiz olarak dağıtılacak ancak oynamak için Steam üzerinde Half-Life 2, Half-Life 2: Episode 1 ve Half-Life 2: Episode 2 oyunlarına sahip olmayı gerektirecek. Videoyu izlemek için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!