Facebook Hileleri - Kimsenin Bilmediği Farklı Facebook İpuçları

Güncelleme Tarihi:

Facebook Hileleri - Kimsenin Bilmediği Farklı Facebook İpuçları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 21:01

Sosyal medya günümüzde oldukça popüler bir hale geldi. Özellikle de Facebook milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. En popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Facebook'ta önemli hileler bulunmaktadır. Facebook hileleri - Kimsenin bilmediği farklı Facebook ipuçları nelerdir tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Facebook hileleri sayesinde Facebook kolay bir şekilde kullanılabilir. Özellikle de bu hileler Facebook'tan daha kolay yararlanabilmeyi de sağlar. Ayrıca Facebook'ta rahat zaman geçirilir.

Facebook Hileleri

En popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Facebook'ta çeşitli hileler bulunmaktadır. Özellikle sosyal medya kullanıcıları bu hileleri bildiklerinde rahatlıkla Facebook kullanabilirler. Numero uno pozisyonunda kurulan Facebook aracılığı ile arkadaşlar birbirini kolaylıkla bulabilirler. Facebook'tan en doğru şekilde yararlanmak isteyen kişiler tüm hileleri de bilmeliler. Öncelikle Facebook'ta ne kadar zaman harcandığı kontrol edilmelidir. Bu noktada üçüncü taraf uygulamalara güvenmek pek doğru olmaz. Telefondan dijital sağlık ya da ekran saati özellikleri alınması uzun sürer. Bunu beklemek yerine telefondan harcanan zamanı kontrol etmek yerinde olur. Bu nedenle Facebook'taki çubuk grafiği ve ortalama kullanım sürelerine bakılır.

Kimsenin Bilmediği Farklı Facebook İpuçları

Facebook'ta kullanımı sınırlandırmak için ekran saati ve dijital refah kullanılır. Facebook kullanımını sınırlandırmak için ekran zamanı, dijital refah kullanılabilir. Facebook platformunda üçüncü şahıs uygulamaları da toplu olarak hesaptan silinebiliyor. Günümüzde çevrimiçi oyun, uygulama ve web sitelerine giriş yaparken Facebook hesabından giriş yapma olanağı sunuluyor. Bu tür uygulamalar güvenmeyen kişiler çok fazla düşünmeden bunları engelleyebilirler. Özellikle verileri kötüye kullanma ve bunları hesaptan silme yoluyla engellenebilir. Bu kapsamda her uygulama ayrı ayrı silinmez. Silmek istenilen üçüncü taraf uygulaması seçilmelidir. Tek bir tık ile bu uygulamalar da silinir. Yardıma ihtiyaç duyulduğu takdirde Facebook hesabından toplu şekilde silme işlemi yapılabilir.

Facebook Hileleri İle İlgili Merak Edilenler

Facebook hilelerinden birisi de pro gibi kontrol bildirimleridir. Bu özellikle yalnızca android cihazlarda kullanılmaktadır. Google ve Android Oreo ile uygulama geliştiricileri tarafından bildirim denetimi konulabilir. Bu şekilde bildirim kategorileri de kullanıma sunulur. Bu özellik genellikle Oreo ve ya Android telefon kullanımlarında da kullanılabilir. Bildirim kategorileri aracılığı ile tüm bilgilere de kolay bir şekilde erişilebilir. Gerekli yönlendirmeler yapıldığında yalnızca önemli bildirimler alınabilir. Facebook'ta arkadaşların ve sevdiklerinin tüm fotoğrafları da bulunabilir. Temel olan bu özellik sayesinde kullanıcılar yakınlarının fotoğraflarına da bakabilirler. Genellikle en üstte yer alan arama çubuğuna istenilen kişi yazılır. İstenilen fotoğraf koleksiyonları da rahatça bulunur.

Facebook Kullanım Detayları

En popüler sosyal medya platformlarından birisi de Facebook olarak bilinmektedir. Özellikle yanlışlıkla kaçırılan içerik yeniden izlenebilir. Facebook'ta sayfa yenilendiğinde görülen ana sayfadaki içerikler ilerler. Facebook beslemesi yanlışlıkla yenilendiğinde mevcut beslemeye kolayca erişim sağlanır. Bunun için öncelikle Facebook'a girilmelidir. Sonrasında URL'nin sonuna "\ görüldü" eklenir. Bu şekilde kaçırılan görsellere erişim sağlanır. Facebook'ta yer alan verilen kolay bir şekilde indirilebilir. Bunun için Facebook kişinin tüm profil verilerini indirmesine de izin vermektedir. Öncelikle Facebook Ayarlarına gidilir. Sonrasında "Genel" sekmesine tıklanır. Burada "Facebook verilerinizin bir kopyasını indirin" seçeneğine tıklanır. Daha sonra ise arşivimi başlat bölümüne tıklanır. Facebook platformu bu noktada güvenlik önlemi açısından şifre girilmesini ister. Tüm veriler toplandıktan sonra veriler indirmeye hazır olacaktır.

Kolay ve Hızlı Facebook Videoları İzleme

Facebook Watch Party aracılığı ile tüm videolar yeni arkadaşlar ile kolayca izlenebilir. Facebook'taki zamanlı videoların izlenmesi için bir izleme partisi oluşturulabilir. Öncelikle mesaj oluştur kısmına tıklanır. Daha sonra ise üç nokta menüsü tıklanmaktadır. Burada ise parti izle düğmesine de tıklanır. Üç nokta kısmına tıklanarak izleme başlatılır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!